(Haber: Oğuzhan EKE) - AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, akşam saatlerinde parti binasında bir dosya üzerinde çalışma yaparken fotoğraf paylaşarak, “Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı!” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulunmak için 2022 yılında savcılığa başvurmuştu. Özcan için 100 civarında suç duyurusunda bulunulduğu ifade edilmişti.

AK Parti’de benzer bir çalışmanın olduğuna dair yeni mesaj, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in paylaşımıyla geldi. İl Başkanlığı binasında akşam geç saatlere kadar çalışan Güner, o anları sosyal medyada paylaştı. Güner’in paylaşımında AK Parti İl Başkanlığı yönetiminde yer alan avukatlar Fikret Çıracı ve Ramazan Mercan ile istişare halinde olduğu görüldü.

“BOLU BU UTANÇTAN KURTULACAK”

Güner, paylaşımında, “Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı! Başkan Yardımcılıkları usulsüz, Müdür atamaları ile haksız menfaat sağlandı, İhalelerden milyonlarca lira haksız menfaat temin edildi, Onlarca memur ve personelin sorumlu olduğu tespit edildi, Bolu bu utançtan kurtulacak” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE