(HABER: YASİN CELAL TORUN)- AK Parti’nin 31 Mart seçimleri öncesinde ilk merkez seçim ofisi açılışı Sağlık Mahallesi’nde gerçekleşti. Miting havasında geçen ve katılımın yoğun olduğu açılışta, geçmişten bugüne kadrolar Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'u yalnız bırakmadı.

foto galeri gif-2

Yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarına hızla devam eden AK Parti’nin ilk merkez seçim ofisi açılışı Sağlık Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa; AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, AK Parti Bolu Kurucu İl Başkanı ve Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Eski İl Başkanı Nurettin Doğanay, Eski Özel İdare Müdürü Tahsin Akduman, Eski Merkez İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Kazım Konak, il genel meclis üyesi adayları, belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Geçmişten bugüne tüm kadrolar, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’a destek amacıyla bir araya geldi akabinde Sağlık Mahallesi'nde çalışmalarına devam etti.

“HİZMET VE ESER SİYASETİNİ GETİRECEĞİZ”  

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, katılım ve coşkunun 31 Mart sonrasındaki zaferin de habercisi olduğunu belirterek, “Bolu her şey için hazır. Bolu’ya hizmet ve eser siyasetini getireceğiz.” dedi.

“BOLUMUZU GERÇEK BELEDİYECİLİK HİZMETLERİYLE BULUŞTURACAĞIZ”

Demirkol konuşmasının devamında Türkiye Yüzyılı ve AK Parti belediyeciliğine vurgu yaparak, “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdürecek, milletimizin bize olan güveni ve desteğiyle Bolumuzu Gerçek Belediyecilik hizmetleriyle buluşturacağız.” şeklinde konuştu.

“HİZMETLER İÇİN HAZIRIZ, KARARLIYIZ”

31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin büyük bir başarı elde edeceğini belirten AK Parti İl Başkanı Suat Güner’de konuşmasında, “Türkiye Yüzyılı’na yakışır şehirler, sadece milletimizin refahı için çalışacak kadrolar, algı değil gerçek belediyecilik hizmetleri için hazırız, kararlıyız.”

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesildi.

Editör: Servet GÖKÇEK