(HABER: YASİN CELAL TORUN) - Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Bolu Şubesi Konya ASRİAD şubesine üyeleriyle iş geliştirme ziyareti düzenleyerek bilgi birikim ve tecrübelerinden istifade edip iş insanları arasında ticari bağlar kurdular.

Bolunun aktif tek işadamı derneği ve STK’sı olan Bolu ASRİAD, Bolu için yüzyıllık vizyon projeleri hazırlayarak (Bolu Yüzyılı) kamuoyu oluşturmanın yanı sıra, üye iş insanları ile üretim ve ihracatta büyük ekonomik güce sahip olan Konya şubesine adeta çıkartma yaparak üyelerini iş geliştirme toplantısında bir araya getirdi.

Sektörel baz ‘da tanışan Bolu ve Konyalı İşadamları üretim, tedarik, ihracat ve pazarlama konusunda tecrübe paylaşımı ve ön anlaşmalar yaptılar.

“ŞEHRİMİZİN EKONOMİK GÜCÜNÜ ARTTIRMAK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Konya şubesi tarafından çok samimi bir şekilde karşılandıklarını belirten ASRİAD Bolu şube başkanı Kadir Biçer “Konya bizim kardeş şubemiz ve ülkelimizin ekonomik anlamda itici gücü. Bugün bizleri ağırlayıp üstün ilgi ve alaka gösteren Konya şubemizin değerli başkanı Sayın Abdullah Karabağ ve kıymetli üyelerine en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz. Kendilerini de Bolu’da ağırlamaktan duyacağımız memnuniyeti bilmelerini isteriz. Bir mahallesi 80 bin nüfusa sahip olan büyük şehir Konyalı iş inanlarımızın tecrübelerinden istifade edip ortak projelerde buluşmak adına ön görüşmeler yaptık. Gerek ziyaretlerle gerek Bolu için yüzyıllık projelerle iş insanlarımızın ticari hacmini ve dolayısıyla şehrimizin ekonomik gücünü arttırmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

“BU YOLDA YÜRÜMEK ANA GAYEMİZDİR”

Konya Şube başkanı Abdullah Karabağ, işadamlarının ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Derneğimiz Asr suresinin felsefesi temel alınarak kurulmuş ve sloganını önce nitelik olarak belirlemiştir. Hakkaniyetli kazancı ve adil paylaşımı ön planda tutan felsefemiz gereği Bolulu kardeş işadamlarımızın ziyareti bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Ortak projelerle ilerlemek, bilgi ve birikimlerimizden istifade ederek bu yolda yürümek ana gayemizdir. Bolulu üyelerimize gereken desteği sunmak için ilerleyen süreçte sürekli diyalogda olacağız. Konya’mızı ve bizleri kardeşleri olarak bilmenizi isteriz” dedi

Karşılıklı hediye ve iyi niyet temennilerinin ardından şubeler bir sonraki toplantıyı Bolu’da yapmaya karar vererek vedalaştılar.