(HABER: Servet Gökçek) – AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Gazeteciler Cemiyetine ziyaret gerçekleştirdi.

Bolu Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a 27. Dönem AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclisi  Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner,  AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve Bolu Belediye Meclisi Üyesi Uğur Akbay da eşlik etti.

“BOLU HALKI TARAFINDAN SEVİLEN BİR ŞAHSİYETSİNİZ”

Ziyarette ilk olarak konuşan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker kendilerini ziyaret ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Öncelikle çıktığınız yolda başarılar diliyoruz. Şölen diye tabir edilen seçimlerine yaklaşıyoruz. Yine bir şölende kendine yakışan tüm Türkiye’ye örnek olan, aslında bir seçmen kitlesi olan, sizde bürokraside kibarlığınızla, zarafetinizle tüm Bolu halkı tarafından sevilen bir şahsiyetsiniz. Bu naifliğinizle, kibarlığınızla siyasete girdiniz inşallah. Siyasette kibarlığınızla, naifliğinizle daha güzel bir tarza bürünecektir diye umuyoruz.” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZA DUYURMA NOKTASINDA BÜYÜK EMEK VERDİNİZ”

Başhekimlik döneminden sağlık müdürlüğü görevine kadar gazetecilerin büyük desteğini gördüğü ifade den AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol teşekkür etti.

Demirkol; “Sağlık müdürlüğü döneminde de başhekimlik döneminde de sizlerin büyük desteğini gördük. Yapmış olduğumuz hizmetleri, sağlık ekiplerimizin fedakarca çalışmalarını ve ortaya koymuş olduğumuz projeleri ulusal ve uluslararası alanda da takdir gören projeleri, vatandaşlarımıza duyurma noktasında büyük emek verdiniz. Onları doğru, bilinçli habercilikle, bazen de bizim düzeltmemiz eksiklikleri de size gelmiş olan bilgilendirmeler çerçevesinde tarafımıza ileterek, vatandaşımızın daha iyi bir hizmet almasını sağlamış olduk. Bu iş birliği, bu kardeşlik, bu Bolu hassasiyetini o dönemlerde hep beraber yaşadık. Ben bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı

“BOLUMUZ İÇİN SEÇİMLER HAYIRLI OLSUN”

Demirkol, 31 Mart Yerel Seçimlerin güzel, seviyeli bir rekabet içerisinde geçmesini de temenni ederek; “Aday adaylığı sürecinde de hem birebir sizlere ziyaret, hem de cemiyete olan ziyaretimizde yine çok güzel karşıladınız. O samimiyeti hissettirdiniz. Buraya üçüncü gelişimiz. Sizlere de ziyaretlerimiz çok sık oldu. Ben bu noktada güler yüzünüz, desteğiniz, bu süreçte de vermiş olduğunuz samimi ve bilinçli destekleriniz için hem cemiyetimize hem sizlere çok teşekkür ediyorum. Bolu’ya hizmet etme noktasında çıkmış olduğumuz bu yolculuğunda ve bu 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerimizin de hem ilimiz hem de memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah güzel, seviyeli bir rekabet olur ve vatandaşlarımız proje bazlı değerlendirmelerle hem vaat edilenler hem de yapılabilirlik noktasında hassasiyetleri koruyarak, bizim seçmenimizin bilinçli olduğunu da ifade ettiniz. O seçimlerinde 31 Mart’ta sandığa tecelli etmesini temenni ediyorum. Bolumuz için seçimler hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

Editör: Servet GÖKÇEK