(Haber: Aslı Akış)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, çalışan annelerin “Çocuğumu kime emanet edeceğim endişesi” olmayacağına işaret ederek; “İş hayatında yer alan annelerimizin gözü arkada kalmayacak, çocuklarını rahatlıkla emanet edebilecekleri, kreş ve gündüz bakım evi projemizi hayata geçireceğiz” sözü verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

DURAK, HEDEFE KİLİTLENDİ

Belediye meclis üyelerinin de kendisine eşlik ettiği Durak, haftanın her günü Bolu’nun farklı noktalarında sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadan hedefe kilitlenerek yoluna devam ediyor.

KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Seçimlere 34 gün kala haftanın ilk gününe kurum ziyaretleri ile başlayan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak sırasıyla Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Sosyal Güvenlik Kurumu Bolu İl Müdürlüğü ile Bolu 13.Ulaştırma Bölge Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi, çalışanlarından destek istedi. 

KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ MÜJDESİ VERDİ

Kurum ziyaretleri sırasında özellikle çalışan anneler için bir de müjde veren Başkan Adayı Durak,  Bolu Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Bolu Belediyesi olarak kreş ve gündüz bakım evi yapacaklarını vurguladı.

“ÇOCUĞUMU KİME EMANET EDECEĞİM ENDİŞESİ’ OLMAYACAK”

Durak, “Çalışan annelerimizin artık ‘çocuğumu kime emanet edeceğim endişesi’ olmayacak.  İş hayatında yer alan annelerimizin gözü arkada kalmayacak ve rahatlıkla işlerine gidebilecekler. Çünkü çocuklarını rahatlıkla emanet edebilecekleri, kreş ve gündüz bakım evi projemizi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE