Bolu haber siteleri Haberleri

bolu haber siteleri haberleri ve güncel bolu haber siteleri gelişmeleri, bolu haber siteleri ile ilgili tüm video, bolu haber siteleri fotoğrafları ve bolu haber siteleri haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları için basın açıklaması yapan Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, talepleri sıraladı.

HABER

Bolu'da çöp kamyonunun çarpması sonucu kopan elektrik tellerinin onarımı için çalışma başlatıldı.

HABER

Bolu'da Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri, görsel sanatlar dersinde öğrendikleri mum batik tekniğiyle çalışmalar yapıyor.

HABER

Bolu’da 15-20 bin lira masrafla tarlasına silajlık mısır eken çiftçilerin tarlasındaki mahsule yaban domuzları dadandı.

BÖLGE HABERLERİ

(İHA) - Düzce’de anız yangını tek katlı eve sıçramadan söndürüldü.

BÖLGE HABERLERİ

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir evin havalandırma boşluğunda mahsur kalan yavru güvercinler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde fırtınada ikiye bölünerek sahile sürüklenen Pallada Gemisi’nin söküm işlemleri devam ediyor.

BÖLGE HABERLERİ

Bolu’da hayatını kaybedenlerin vefat haberlerini ve cenaze bilgilerini öğrenmek için Köroğlu Gazetesinin vefat sayfasını takip edebilirsiniz!

BÖLGE HABERLERİ

Düzce Cemil Meriç Anadolu Lisesi öğrencileri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Düzce Üniversitesi’ni ziyaret ederek üniversite eğitimi ve kampüs yaşamı...

BÖLGE HABERLERİ

Düzce Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ilk taksit ödeme gününün 31 Mayıs 2024 tarihinde sona ereceğini duyurdu.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ta Toptancılar sokağında bir dükkanın arasına sıkışan güvercin itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

BÖLGE HABERLERİ

Bartın'da polis ekipleri şüphe üzerine durdurulan araçta 54 bin 360 adet içi tütünle doldurulmuş içime hazır sigara ele geçirildi