Eğitimde fırsat eşitliği sağlama gayesiyle çıtayı yükselten, öğrencilere umut olan işlerin başında, eğitime adanmış, gönüllülük esasına dayalı oluşturulmuş Bolu Bağışçılar Vakfı Bursu başvuruları başladı.

Haber: Aslı Akış

Her yıl yüzlerce  gencin hayatına dokunarak, küçük desteklerle büyük mucizeler yaratmaya devam ediyor Bolu Bağışçılar Vakfı.

 “Haydi Bolu Burssuz Öğrenci Kalmasın” sloganıyla; çıkılan bu yolda burs almak için başvuru yapmak veya destekçi olmak isteyenlere çağrıda bulunan Bolu Bağışçılar Vakfı  “Sen de bir öğrenciye burs verebilir, küçük büyük demeden yaptığın bağışla burs fonuna katkı verebilirsin” mesajı verdi.  

Her ay kampanyaya destek vererek Bolu’daki bir gencin burs veya okul, kırtasiye masraflarına yardımcı olmak isteyen herkes vakıf hizmet binasına gidebilecek. Ayrıca kampanyaya destek olmak amacıyla 0374 253 44 88'den detaylı bilgi alınabilecek.

Bolu Bağışçılar Vakfı, yurt içinde, annesi, babası veya kendisi Bolulu olan ya da orta öğretimini Bolu’da tamamlamış öğrencilere karşılıksız burs vermektedir.

Kendisi veya aile bireylerinden birinin Bolu doğumlu olup burs arayan öğrencilere karşılıksız olarak burs verilecek.

Editör: Oğuzhan EKE