Bolu-İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı; Türk Polis Teşkilatı’nın 8-12 Nisan 2019 Tarihleri arasında 174. kuruluş yıl dönümünü kutlamalarıyla ilgili, kutlama mesajı yayınladı.

8-12 Nisan 2019 Tarihlerinde kutlanacak olan “Polis Haftası” Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin yegâne teminatı olarak gördüğü Türk Polisine, minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiğimiz değerli bir gündür. Türk Polis Teşkilatı’nın gösterdiği olağanüstü gayretlerle, canları pahasına yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadırlar.

Türk Polis Teşkilatı, 174 yıldır kamu düzeninin temini ve halkımızın güvenliği için fedakârca görev yapmaktadır. 8-12 Nisan 2019 Tarihleri arasında 174. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan Türk Polis Teşkilatı’nın değerli mensuplarının “Polis Haftasını” en derin duygularımla kutluyor, görevleri esnasında şehit olmuş şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz eder, gazilerimize ve tüm teşkilat mensuplarına da saygıyla anıyorum. Rabbim yâr ve yardımcıları olsun. sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

“Polis kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat etmelidir.” - M. KemaI Atatürk

 

Editör: TE Bilisim