(Haber: Burhan Yeşiltaş) - Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda kendi sahasında Karaman FK’yı konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadelede Karaman FK’yı 2-0 mağlup ederek kupada bir üst tura adını yazdırdı.

fot galeri gif

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Karaman FK karşısına; İsmail, Kubilay, Camara, Mustafa, Furkan, Batuhan, Erdem, Kerem, Tolunay, Murat, Diarra on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, Posmac, Oğuz, Berk, Bettaieb, Safa, Landel, Hakan, Harun, Bahoz yer aldı.

Karaman FK ise Boluspor karşısına; Baran, Onur Taha, Mete, Yiğit, Anıl Batın, Erdem, Ömer, Kadir, İbrahim Can, Ahmet, Oktay on biri ile çıktı.

Tolunay’dan şık gol

Karşılaşmaya Karaman FK başladı. Boluspor maçın 11.dakikasında Karaman FK karşısında öne geçti. Erdem’in ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Tolunay şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. Boluspor bu golle Karaman FK karşısında 1-0 öne geçti.

Bir golde Batuhan’dan

Boluspor maçın 25.dakikasında Karaman FK karşısında farkı 2’ye çıkardı. Tolunay’ın kullandığı köşe vuruşunda Furkan kafasıyla topu arka direğe aşırdı, Batuhan son anda dokunarak topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor, Karaman FK karşısında 2-0 öne geçti.

Camara devam edemedi

Boluspor’da maçın 42.dakikasında ilk oyuncu değişikliği yapıldı. Sakatlanan Camara’nın yerine Harun Yerlikaya oyuna dahil oldu. Mücadelenin ilk yarısı Boluspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Safa ve Hakan oyunda

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor başladı. Boluspor’da maçın 49.dakikasında Kerem sarı kart gördü. Boluspor’da maçın 71.dakikasında Harun ve Kubilay sarı kart gördü. Boluspor maçın 73.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Safa ve Hakan oyuna girdi. Harun ve Erdem oyundan çıktı. Boluspor maçın 82.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Kubilay oyundan çıktı, Oğuz Kağan oyuna girdi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Karaman FK’yı 2-0 mağlup ederek kupada bir üst tura yükseldi.

Editör: Oğuzhan EKE