Boluspor, Trendyol 1.ligin açılış karşılaşmasında kendi sahasında Adanaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Adanaspor’a 2-0 mağlup oldu. Boluspor, maçın ikinci yarısında yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Turgay Altay karşısına; Çağlar, Hakan, Posmac, Onur, Ercan, Şeref, Diarra, Furkan, Oğuz Kağan, Arda, Bettaieb on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, İsmail, Berk, Kubilay, Camara, Naby, Atalay, Zahit, Oko, Batuhan yer aldı.

Adanaspor ise Boluspor karşısına; Ahmed Sait, Hüseyin, Hakkı, Kubilay, Fatih, Tetteh, Metahan, Ayuk, Ferhat, Serhat, Evren on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Adanaspor başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Maçın ilk bölümünde her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti.

İlk yarının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Ercan üst direğe takıldı

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Her iki takımda aynı on birlerle başladı. Boluspor ikinci yarıya hızlı başlayana taraf oldu. Ercan çok uzaklardan sert vurdu, top üst direğe çarpıp auta çıktı. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak gol pozisyondan faydalanamadı.

Furkan zoru başardı

Boluspor maçın 51. Dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Bettaieb’in ceza sahası içinde yaptığı vuruşu kaleci Ahmed Sait tokatladı, pozisyonun devamında Furkan topu auta yolladı.

Turgay hoca’dan 3 değişiklik birden

Boluspor maçın 65.dakikasında 3 oyuncu değişikliği birden yaptı. Berk, Kubilay ve Camara oyuna girdi, Oğuz Kağan, Arda ve Şeref oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 71.dakikasında Posmac sarı kart gördü.

Camara sonunu getiremedi

Boluspor maçın 75.dakikasında gole bir kez daha çok yaklaştı. Hakan’ın ortasında arka direkte voleyi vuran Camara’nın şutu az farkla auta çıktı. Boluspor’da maçın 77.dakikasında Ercan sarı kart gördü.  

Adanaspor golü buldu

Adanaspor maçın 82.dakikasında golü buldu. Boluspor ceza sahası içinde son olarak topla buluşan Metahan topu ağlara gönderdi. Adanaspor bu golle maçta 1-0 öne geçti.

Oko oyunda

Kırmızı beyazlılar maçın 83.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Oko oyuna girdi, Furkan oyundan çıktı.

Adanaspor’dan bir gol daha

Adanaspor maçın 88.dakikasında bir gol daha buldu. Ani gelişen misafir takım atağında Champnes seri çalımlarla ceza sahasına girip sert vurdu, top ağlarla buluştu Bu golle Adanaspor skoru 2-0’a taşıdı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 7 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Adanaspor’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar lige mağlubiyetle başladı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ