(Haber: Burhan Yeşiltaş) - Boluspor, Trendyol 1.ligin 31.haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıları Eyüpspor deplasmanından aldığı 1 puanla play-off için altın değerinde puanı hanesine yazdırdı.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Eyüpspor karşısına; Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Gigic, Naby, Onur, Hakan, Jefferson, Avramovski, Batuhan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Kubilay, Camara, Isgandarlı, Tunahan, İshak, Kerem, Hüsamettin, Ercan, Diarra yer aldı.

Eyüpspor ise Boluspor karşısına; Kubilay, Murat, Robin, Claro, Caner, Taşkın, Thuram, Seşlar, Recep, Regattin, Bruno on biri ile başladı.

Karşılaşmaya Eyüpspor başladı. Yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmanın ilk 15 dakikası 0-0 eşitlikle geçildi. Mücadelenin ilk 30 dakikasında her iki takımda rakip kalede pozisyon bulmakta güçlük çekti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.
Boluspor gole yaklaştı
Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. Boluspor maçın 54.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Eyüpspor ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son vuran Berk’in vuruşunu Murat Uçar çizgi üzerinden çıkardı.
Boluspor’dan oyuncu değişiklikleri
Boluspor maçın 69.dakikasında ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Vusal oyuna girdi, Hakan oyundan çıktı. Kırmızı beyazlılar maçın 79.dakikasında iki oyuncu değişikliği daha yaptı. Berk ve Gigic oyundan çıktı, Tunahan ve Camara oyuna girdi.

Maçın sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Boluspor deplasmanda Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 47’ye çıkardı.

Editör: Oğuzhan EKE