(Basın Bülteni) - Yerel seçim çalışmalarına başlayan CHP Bolu İl Örgütü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 5 yıllık çalışmalarını anlatan gazeteyi vatandaşlara ve esnafa dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl ve İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında tam kadro sahaya indi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başlattığı seçim çalışmalarında ekipler halinde sahaya inen İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, İlçe Başkanı Çetin Uç ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak muhtarları ziyaret etti.

Muhtar ziyaretlerinin ardından halk pazarındaki esnafları ziyaret eden Merkez İlçe Başkanı Uç, vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle çalışmalarını partili ve gönüllülerle birlikte eş zamanlı yürüten CHP’liler, vatandaşlara Başkan Özcan’ın 5 yıllık görevi boyunca gerçekleştirdiği projeleri tanıtan gazetenin dağıtımını gerçekleştirdi.

“BAŞKANIMIZIN ADINI DUYANIN YÜZÜ GÜLÜYOR”

CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Tanju Özcan’a karşı memnuniyetin yüksek olduğunu ifade ederek, “Bugün itibariyle bizlerle birlikte olmak isteyen gönüllülerimiz ve partililerimizle tam kadro sahaya indik. Vatandaşlarımızda Başkanımız Tanju Özcan’a karşı büyük bir sevgi var. Seçim çalışmalarımızı yaparken aynı zamanda vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini de dinliyoruz. Bolu’nun 5 yılda yaşadığı değişimden memnuniyetin yüksek olduğunu görmek güzel. Vatandaşlarımızın en büyük sorunu ekonomik krizden dolayı ay sonunu getirememeleri. Bizler ilk gün söylediğimiz gibi Bolu’da yaşayan herkesin üzüntüsüne de mutluluğuna da ortak olacağız” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE