Taptaze çilekler ile enfes çikolata lezzetini buluşturan Miss Çilek, Bolu Dağı TEM Otoyolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde çilek ve çikolata tutkunlarının buluşma noktası haline geldi.

Haber: Selda Selin Özbay

foto galeri gif

Sağlıklı ve kaliteli üretim süreciyle müşteri beklentilerini ön planda tutan Miss Çilek, hem çikolata hem de çilek tutkunları için harika bir seçenek sunuyor. Çilek ve çikolatanın mükemmel uyumunu müşterileriyle buluşturan Miss Çilek, müşterilerine özel sunumlar hazırlıyor ve sunum gerçekleştiriyor.

Siz de lezzetli çileklerin ve çikolatanın muhteşem bir birlikteliğini deneyimlemek için Miss Çilek Alışveriş Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz. Sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklarla dolu bir alışveriş deneyimi sizi bekliyor.

“TAMAMEN ORGANİK”

‘Miss Çilek’ personeli Sevilay Oturak, kendi yetiştirdikleri çileklerle müşteriye organik hizmet verdiklerini aktararak, “Bizim öncelikle amacımız, kendi seramızda yetiştirdiğimiz çileklerimizi müşteriye tamamen organik, orijinal Belçika Çikolatamızla birlikte birleştirerek sunmaktır. Soğuk kaplama çeşitlerimiz var. Bunlarda soğuk kaplamayı fındıkla birleştiriyoruz, daha sonrasında da Rabi Çikolatamız var. Oda efsanevi bir lezzetimizdir. Beyaz çikolatamızla Rabi Çikolatamızı karıştırdığımız bir kaplamamız var. Normal, orijinal olan sütlü çikolatamız var. Sıcak dönmemiz var.  Taze, günlük gelen çileklerimizden hazırladığımız ürünlerimizle, sıcak çikolatayı birleştiriyoruz. Müşterinin zevkine göre, tamamen kendi isteğine göre sütlü çikolata, beyaz çikolata, Rabi çikolatası veya bitter çikolatamızla mix yapabiliyoruz. Onun yanında yaban mersini ekleyebiliyoruz.” dedi.

“İKİ ŞUBEMİZ VAR”

Oturak, Bolu’da ilk ve tek olduklarını belirterek, “Bizim şuanda iki şubemiz var. İki AVM’de de yerimiz var. İlk ve tek. Yerli kendi firmamızdır tamamen. İnşallah zaman geçtikçe de büyürüz. Çilekler tamamen kendi üretimimizdir. Okçularda kendimize ait bir seramız var. Burada tamamen topraksız ve organik tarım olarak yetiştiriyoruz. Suyundan yetiştirilme tarzına tamamen hepsi organik ve teker teker her aşamada kendi elimizden geçiyor. Toplanması da bize ait. Temiz ve gönül rahatlığıyla çocuklarında çokça tüketebileceği ve lezzetli çileklerimizdir.” İfadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK