(HABER: SERVET GÖKÇEK) - AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, Göynük’te “Gerçek Belediyecilik” için çalışmalarına devam ediyor.

Değişim, Gelişim, Dönüşüm” hedefiyle Göynük’te vatandaşlarla buluşmalarına devam eden AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, kapı kapı dolaşarak hemşerileri ile gönül bağı kuruyor. Göynüklü vatandaşlarla tek tek görüşen Belediye Başkan Adayı Demiröz, Göynük Belediye Başkanı olduğunda kendisinden istediklerini, Belediyenin eksik olduğu noktaları öğrenerek çalışmalarını sürdürüyor.

“ÇUBUK GÖLÜ’NÜ TURİZME KAZANDIRACAĞIZ”

AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, seçim çalışmaları sırasında Göynük halkıyla müjdeler de paylaşıyor. Demiröz, Çubuk Gölü’nü turizme ve ilçe halkına kazandıracaklarının müjdesini verdi. Göreve geldiklerinde yıllardır bakımsız bir şekilde kalan Çubuk Gölü’nü turizme kazandırarak Göynük ilçesindeki turizmi canlandıracaklarını, Çubuk Gölü çevresine yürüyüş yolları, otopark alanı yaparak güzelleştireceklerini aktaran Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, “İlçemizin en büyük değerinden olan Çubuk Gölü’müzü turizmin ve ilçe halkımızın hizmetine kazandıracağız. İlçe kaymakamlığımızla birlikte beraber yürüttüğümüz projemizi inşallah önümüzdeki süreçte Çubuk Gölü’müze bir tane konferans ve toplantı salonu, mesire alanları, otopark alanı, göl çevresinde yürüyüş yolları yaparak ve hafta sonları ilçe merkezinden çubuk gölümüze servis kaldırarak çubuk gölümüzü ilçe halkımızın ve turizmin hizmetine kazandıracağız” dedi.

“SICAK ASFALT YAPILACAK”

Göynük ilçesindeki sanayi girişinden çarşı merkezine kadar sıcak asfalt getireceklerini de söyleyen AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, Hacıabdi mahallesinin sorunlarından biri olan yaya kaldırımını da tamamlayacaklarını belirtti. Demiröz, Göynük ilçe merkeziyle ilgili sorunların çözümü noktasında yapacaklarını aktararak, “İlçemizin sanayi girişinden çarşı merkezine kadar olan bölümünü karayolları ağına aldırıp, sıcak asfalt, BSK kaplamamızı yapacağız. Hacıabdi mahallemizin en büyük sorunlarından olan ilçe merkezinden mahallemize kadar olan bölümünün yaya kaldırımı sorununu da hızlı bir şekilde çözeceğiz” diye konuştu.

“300 KONUTLUK TOKİ KONUTLARI KAZANDIRACAĞIZ”

‘Göynük İçin Gerçek Belediyecilik’ vizyonuyla esnafları, kurumları, vatandaşları ziyaret etmeye devam eden Demiröz, seçim vaatlerinden TOKİ projesini de vatandaşlara anlatıyor. Demiröz, Göynük Belediye Başkanı olduğunda ilçeye 300 konutluk TOKİ konutları kazandıracaklarının müjdesini verdi. Mehmet Demiröz, “AK Parti Belediyeciliği döneminde ilçemize 240 konutluk TOKİ konutlarını kazandırdık. Yine aynı dönemde AK Parti Belediyeciliği döneminde 2. Etap TOKİ projemiz altyapı çalışmaları yapıldı ve TOKİ’ye devredildi. İlçemizin var olan konut sıkıntısını biliyoruz. Görevi devraldığımızda ilçemize 300 konutluk TOKİ konutları kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK VE İLÇEMİZİ DOĞAL GAZA KAVUŞTURDUK”

Ekibiyle birlikte Göynük’te çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, vatandaşa doğal gaz vaadinde de bulundu. Demiröz, mevcut depolama tesisinin yerinin değişeceğini de ifade etti. İlçeye doğalgazın gelmesi noktasında verdikleri sözü tuttuklarını aktaran Demiröz, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle 2025 yılında planlanan ilçemizin doğal gaz projesinin geçmişteki süreçte milletvekillerimizin destekleriyle hepinizin bildiği gibi 2023 yılı programına aldırdık ve ilçe halkamıza bir söz verdik. Dedik ki 2023 yılsonu, yılbaşında doğal gazı yakacağız dedik. Rabbime hamdolsun, iktidarımızın gücüyle milletvekillerimizin, bakanlarımızın destekleriyle ilçe halkımıza verdiğimiz sözümüzü tuttuk ve ilçemizi doğal gaza kavuşturduk” dedi.

“BAKANIMIZLA GÖRÜŞMELERİMİZİ YAPTIK”

Demiröz, mevcut depolama tesisinin taşınmasının ardından alanın park olarak değerlendirileceğini belirterek, “Depolama tesisimizin kurulum yerinde sıkıntı olduğunu tespitini yaptık. İnşallah ilçemizin geri kalan bölümünün doğalgaza kavuşması için şu anki enerji bakan yardımcımızla, enerji bakanımızla görüşmelerimizi yaptık.  Belediye başkanlığımız döneminde ivedi bir şekilde ilçemizin geri kalan bölümünü doğal gaza kavuşması için mücadelemizi vereceğiz. İkinci etap doğalgaz projesi kapsamında da Allah’ın izniyle de bu depolama tesisini buradan kaldırıp daha kenar bir yere koyarak, bu bölgemizi de vatandaşımıza park alanı olarak değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

DEMİRÖZ, BAKANDAN SÖZÜ ALDI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın Bolu’ya gelmesinin ardından AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, Göynük için Kapalı Yüzme Havuzu ve Dedeler köyü için kapalı halısaha projesi için bir araya geldi.

Belediye Başkan Adayı Demiröz, Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile yaptığı görüşmede Kapalı Yüzme Havuzu ve Dedeler köyü için Kapalı Halısaha için destek sözünü aldı.

Editör: Servet GÖKÇEK