(Haber: Servet Gökçek) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar, AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz’e destek için Göynük ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz’e destek için gerçekleştirilen ziyarete, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar, önceki dönem AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve beraberindekiler katıldı.

Bakan Yardımcısı Çonkar, Ak Parti Göynük Seçim Ofisinde, Belediye Başkan Adayı Demiröz’le birlikte Göynük için yapılacak projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Seçim Ofisindeki istişarelerin ardından Bakan Yardımcısı Göynük’te bulunan vatandaşlar ile tek tek sohbet ederek, Belediye Başkan Adayı Demiröz için destek istedi.

“Çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar, Göynük’ün enerjiyle ilgili sıkıntılarını çözeceklerini söyleyerek, “Bugün göynük belediye başkan adayımız değerli kardeşimiz Mehmet Demiröz’le birlikteyiz. Ekibiyle birlikteyiz. Teşkilatımızla birlikteyiz. Bu belediye başkanlığı adaylığı için çıktığı yolda kendisine destek veriyoruz. Allah’ın izniyle bu yarışı başarıyla tamamlayıp Göynük’ümüze, Bolumuza çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Ben Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı olarak bir Bolulu Geredeli bir hemşeriniz olarak, özellikle Göynük’ümüzün enerjiyle alakalı, konularla alakalı bana iletilen hususlarda başkanımıza inşallah elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Özellikle doğalgazla ilgili zaten çalışmalarımız belli bir seviyeye ulaştı. Bunu hızla diğer mahallelerimize diğer yerleşimlerimize de yaygınlaştırma noktasında inşallah çalışmalarımızı hızlandıracağız. Aynı zamanda enerji nakil hatlarımızın, dağıtım hatlarımızın yenilenmesi konusunda da yine bizler gerek dağıtım şirketlerimizle gerek Enerji Bakanlığımız olarak Göynük’ümüze her türlü desteği sağlayacağız.” dedi. 

“Başkanımıza destek vereceğiz”

Bakan Yardımcısı Çonkar, doğalgaz deposuyla ilgili sorunu projelendirdiklerini belirterek, “Doğalgaz depolamasıyla ilgili bir depomuzun yeriyle alakalı bana başkanımızın iletmiş olduğu bir husus vardı. O konuda da inşallah onu da projelendirerek Göynük’ümüz için en uygun olan şekliyle o meselenin de halledilmesi noktasında başkanımıza destek vereceğiz. Enerji ve Tabi Kaynaklar alanında ülkemizin ilerlemesi stratejik önemde milli bir bağımsız enerji bir politikasıyla ülkemizi milletimizi çok daha inşallah ileriye götüreceğiz. Bağımsız bir Türkiye noktasında enerjideki bağımsızlık daha çok kıymetli. Bu noktada biz yerel yönetimlerimizle genel hükümetimizin politikalarıyla eş güdümlü bir şekilde inşallah ülkemizi çok daha güçlü yarınlara taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK