Demokrat Parti Bolu İl Başkanlığı Olağan Genel Kurulu, partinin il başkanlığında yapıldı. Yapılan kongrede, Şükrü Kargun, tek liste ile seçime giren Murat Ermiş’e görevi devretti.

MEHMET FATİH YALINIZ

Demokrat Parti Bolu İl Başkanlığı Olağan Genel Kurulu, partililerin ve delegelerin katılımıyla il başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından tek liste ile yapılan seçimde Murat Ermiş, Demokrat Partinin yeni il başkanı seçildi.

Olağan Genel Kurulda bir konuşma yapan Şükrü Kargun, yeni yönetimin yanında olduğunu ifade etti. Kargun, “Murat Ermiş’in yanındayım. Namus ve şeref sözü veriyorum, çağırdığı gün yanında olacağım. Ben ölünceye kadar bu kapının önünde nöbet tutacağım.” dedi.

Kongrede tek aday olan Demokrat Partinin yeni İl Başkanı Murat Ermiş ise, Demokrat Partinin Bolu’daki gücünü arttırmak için çalışacaklarını söyledi. Ermiş şöyle konuştu; “Demokrat Parti Bolu Kongremiz bugün katılımlarla gerçekleşti. Biz mevcut önceki başkanımızla istişarelerde bulunarak mutabık kaldık ve tek aday olarak benim başkanlığımda kongremizi yaptık. Ülkemiz, memleketimiz ve partililerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu bir görev değişimidir. Geçmişten gelen terbiyemizle Demokrat Partimizin gücünü Bolu’da daha da arttırmaya gayret edeceğiz. Hep beraber çalışacağız. Bu kongreye nasıl aday olduysak, gelecekte başarısızlık durumunda gitmeye de hazırlıklıyız. Demokrat Partinin geçmişten beri gelen kurallarına terbiyesine uyan insanlarız. Bundan sonrası partimiz için hayırlı olsun. Diğer taraftan önceki yönetimimize ve başkanımıza bugüne kadarki gayretleri için teşekkür ediyorum. Biz de onlardan aldığımız görevi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum.” diye konuştu.”

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim