(İHA) - Bolu'da sarı, kahverengi, turuncu ve yeşil tonlarının birbiriyle uyumu masalsı görüntüler ortaya çıkardı. Havadan çekilen Seben-Nallıhan yolundaki renk cümbüşü, kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Türkiye’nin en önemli doğa turizmi kentlerinden birisi olan Bolu’da sonbaharda renkli görüntüler oluştu. Sarı, kahverengi, turuncu ve yeşil tonlarında değişen ağaçların görüntüsü Seben-Nallıhan yolu üzerinde bulunan Güzelöz köyünden geçen ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi.

Güzelöz köyünde ikamet eden Ferhat Efe, "Nallıhan-Seben yolu üzerinde çayır mevkii dediğimiz alandayız. Burası belki bölgenin en güzel mesire alanlarından bir tanesi. Bölgedeki gelin ve damatların dış çekimi burada yapılmaktadır. Doğasıyla hiç bozulmamış, kendine özgü havasıyla güzel bir mesire alanımız. Burayı daha da geliştirmek istiyoruz. Değerlendirirsek bölgemiz açısından, bölgedeki vatandaşların stres atabileceği bir alan olabilir. Buraları daha da geliştirip tüm Türkiye'ye tanıtmak istiyoruz" dedi.

renk-cümbüş (8)renk-cümbüş (7)renk-cümbüş (6)renk-cümbüş (5)renk-cümbüş (4)renk-cümbüş (3)renk-cümbüş (2)renk-cümbüş (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ