Bolu Akay Kardeşler 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarında Kıbrıscıkspor ile şampiyon Geredespor son karşılaşmaları için sahaya çıktı. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu garantileyen Geredespor rakibini 5-0 ile geçmeyi bildi. Karşılaşmanın ardından ise Geredespor, şampiyonluk kupasını aldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Şampiyon Geredespor’un kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, ASKF Başkanı Cemalettin Metin, Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay, 1 Amatör Kümeye isim sponsoru olan Cemil Akay takdim etti.

Geredespor, Play-Off turunun son maçında rakibi Kıbrıscıkspor karşısında farka koştu. İlk 45 dakikası 1-0 biten karşılaşmada Geredespor maçın ikinci yarısında farka koşup mücadeleyi 5-0 kazanmayı bildi. Hem lig de hem Play Off Karşılaşmalarında Geredespor yenilgi almadı.

Karşılaşma sonunda şampiyonluk kupasını alan Geredespor doyasıya şampiyonluğu kutladı.

Şampiyonluk yemeğinde buluşan ve şampiyonluk pastası kesen Geredespor’da Kaptan Harun Tutum bir konuşma yaptı.

“BU TAKIM BİRLİKTELİĞİ BİZİ BAL LİGİNE TAŞIYACAK”

Tutum, “Kolay görünse de çok zorlu bir sınavı geçtik. Yağmur çamur demeden Geredespor'u şampiyon yapmak için çok çalıştık takım olarak. Biz Gerede halkını mutlu ettik. İşimiz şuanda bitmedi. Bir 90 dakikamız kaldı. Onun içinde son ana kadar mücadele edeceğiz. İki tane çok kaliteli hocamız var. Onlardan çok şey öğrendik, öğrenmeye devam edeceğiz. Kendilerine hem kendim hem de takım arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Takım arkadaşlarım sizlerde çok teşekkür ederim. Çok mücadele ettiniz. Bir aile oldunuz, birbirimize kol kanat gerdik. Hepinizden Allah razı olsun. İnanıyorum bu takım birlikteliği bizi BAL ligine taşıyacaktır. Burada en büyük teşekkürü yönetim kuruluna etmek istiyorum. Her zaman bize inandılar güvendiler”

“HEM BAŞKAN, HEM BABA OLDU”

Kaptan Tutum, Geredespor’ Başkanı Celal Uslu’ya özel teşekkür ederek; “Sezon başında böyle bir takım kurduk hedefinde hep şampiyonluk vardı. Bir dediğimizi iki etmedi. Çok farklı bir insan. Biz onu başkandan çok baba gibi sevdik. Bizimle sevindi, bizimle üzüldü. Böyle bir aile ortamı yarattığı için Başkanımız Celal Uslu’ya bir kez daha çok teşekkür ediyoruz takım olarak onu BAL Ligine göndereceğiz o bize inanıyor” şeklinde konuştu.

“BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Geredespor Başkanı Celal Uslu ise daha önce ne söz verdilerse yine sözünün arkasında olduğunu ifade ederek; “Ben sizlere çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizler hem benim hem Gerede halkının yüzünü güldürdünüz. Verdiğimiz sözler var. Onları da daha önce nasıl yerine getirdiysek bundan sonrada yerine getireceksiniz. Ben sizlere güveniyorum. Biz şampiyon olacağız” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ