Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir sohbet gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Kendisinin bana söylemiş olduğu ‘Bolu’daki Gençler Sende Başkan’ sözü, Bolu Gençlik Kolları’na farklı bir misyon kazandırdı.” dedi.

129.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilerek, seçim öncesi son İl başkanları toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanları, Belediye Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları katılarak; 31 Mart Yerel seçimler için istişarelerde bulunuldu.

3 gün boyunca Genel merkezde toplantılara katılan Ak Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Samet Kocadağ; “Genel merkez her seçim olduğu gibi bu seçimlere de çok özverili bir şekilde çalışıyor. Genel merkezde her günümüzü dolu dolu geçirecek programlar hazırlanıyor ve Bolu’daki her gence ulaşarak, başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdi. Cumhurbaşkanı ile samimi bir sohbet gerçekleştirdiğini belirten Samet Kocadağ; “Cumhurbaşkanımız her zaman olduğu gibi çok istekli ve çok heyecanlıydı. Sahnedeyken o isteği ve gayreti bizlere adeta işliyor. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısından sonra Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı buldum. Kendisinin bana söylemiş olduğu ‘Bolu’daki Gençler Sende Başkan’ sözü, Bolu Gençlik Kolları’na farklı bir misyon kazandırdı.

Ayıca Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’daki genç kardeşlerimize ve arkadaşlarımıza sürprizleri olacak ve bu sürprizleri bizler kapı kapı dolaşarak ulaştıracağız. Türkiye’nin en büyük gençlik yapılanması olan Ak Parti Gençlik Kolları her zaman sahada olacak ve seçimlerde alnımızın akıyla, hem Bolu’da hem de Türkiye’nin dört bir yanında Allah’ın izniyle de başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“34 GENÇ BAŞVURU YAPTI”

Genç Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları hakkında da bilgi veren AK Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Samet Kocadağ; “AK Parti gençlere önem veren, değer veren ve gençlerin önünü açan bir partidir. Bu minvalde Bolu’da toplamda 32 Genç Belediye meclis üyesi, 2 Genç İl Genel Meclis Üyesi başvuruları aldıklarını, Belediyemize ve İlçelerimize katkı sağlayacak arkadaşlarımızı Meclis Üyesi olarak görmek istediğimizi belirtmek isterim. 31 Mart Yerel Seçimlerinde partimizin adayları olarak gösterilen İlçe Belediye Başkan adaylarımıza yapacakları çalışmalarda muvaffakiyetler diler, halkımızın da teveccühleri ile 8 ilçenin hepsinde başarıya ulaşacağımızı temenni ediyorum.”  dedi.

Editör: TE Bilisim