MHP İl Başkanı Adem Evcil, Afrin operasyonuna destek vermek amacıyla tüm Boluluları bayrak asmaya davet etti.

MHP İl Başkanı Adem Evcil, yazılı bir açıklama yaparak terör örgütlerine yönelik başlatılan Afrin operasyonuna destek verdi. Evcil, “ Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülkemizin sınır güvenliğini tehdit eden ypg, pkk ve türevi, terör örgütleri ile amansız bir mücadeleye girmiştir.

Fırat Kalkanı operasyonunun devamı olarak Afrin’e bir harekat düzenlenmiştir. Harekatın 4.gününde TSK Afrin’de destan yazmaktadır. Bir yandan sınır ötesi operasyon devam ederken diğer yandan Türkiye’de adeta bir gönül seferberliği ilan edilmiştir. 7’den 70’ e herkes dualarla, tekbirlerle, yasinlerle, fetih suresi ile askerlerimize destek olmaktadır.”

“BU ÜLKEYİ KİMSE BÖLEMEZ”

Evcil, askerlerle yapılan röportajlarla gururlandıklarını belirterek, “Bir röportaj esnasında mikrofon uzatılan askerin verdiği cevaplar tüm Türkiye’nin duygularına tercüman olmuş ve göğsünü kabartmıştır.

Soru: Menzil nereyedir?

Ceva: Kızıl Elmaya

Soru: Ailene birşey diyor musun?

Cevap: Beklemesinler

Soru; Türkiye’ye bir mesajın var mı?

Cevap; Bu ülkeyi kimse bölemez!

Böylesine koç yiğitler varken, böylesine koç yiğitleri doğuran analar varken bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceği aşikardır.” diye konuştu.

“ŞEHADETE HAZIRIZ”

Adem Evcil, Türkiye’nin devleti olan bir ordu olduğunu kaydederek, “Türkiye Cumhuriyeti ordusu olan bir devlet değil, Devleti olan bir ordudur. Şahsım başta olmak üzere ihtiyaç hasıl olduğunda canıyla, malıyla, evladıyla, genciyle, yaşlısıyla binlerce vatandaşımız gül bahçesine koşarcasına şehadete hazırız. Yeter ki milletimizin bekasına halel gelmesin.

Afrin’e yapılan yerinde müdahaleyle hain bölücülere yeri göğü dar eden Türk Devletine sahip çıkmayan kim varsa en hafif tabirle haindir..! Zaten karşı çıkanlar Emperyalizm kuklası olmuş pkk, marjinal sol örgütler, fetö  ve türevleridir..!” dedi.

“GERİ ADIM ATMAYIN”

MHP İl Başkanı Adem Evcil, operasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu operasyonlardaki kararlılığı gösteren başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın MHP Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere operasyonda emeği geçen erinden, rütbelisine, çaycısından, çorbacısına gelecek nesillerimiz adına teşekkür ediyorum. Siz terörü bitirmekte gösterdiğimiz bu kararlıktan geri adım atmayın canımızda, malımızda, evlatlarımızda bu vatan uğruna helali hoş olsun!” ifadelerini kullandı.

“TÜRK BAYRAKLARINI ASMAYA DAVET EDİYORUM”

Evcil son olarak, tüm Boluluları bayrak esmeye davet etti. Evcil açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Afrin operasyonunda görev alan askerlerimize destek vermek amacıyla buradan açık bir çağrıda bulunuyorum. Tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerine şanlı Türk bayrağımızı asmaya davet ediyorum.

Gelin birlik olalım ilimizde başlatacağımız bayrak seferberliği ile operasyondaki Mehmetçiklerimize destek olalım.”

Editör: TE Bilisim