Sayın Okurlar;

Üniversitemiz Eğitim fakültesi, Müzik Bölümü öğrencileri , geçen hafta Perşembe akşamı Kültür Spor binamızın Mavi Salonunda dinleyicilere kaliteli ,asaletli ve fazilet dolu bir konser verdiler. Yönetici ve şef Sayın Savaş İnciroğlu’nun değerli müzik gurubunu gönülden kutlarım .

Müziğin, en büyük ve en önemli vasıtası olan, ince ve duygulu seslerin, ( çalmak, söylemek , eser meydana getirmek dediğimiz Apresiyasyo’nun ) tüm özelliklerini ,  planlı ve metotlu çalışmalarıyla , sanat sever izleyicilere sunan  AŞK NEVA Programı,  bundan böyle ,gönüllerimizde  ruhlarımızda çok derin  iz bıraktılar.

Sayın Okurlar;

Her geçen günde azda olsa, müzik alanında da kültürsüzlük kültürünü yaratan çiğ sesler ve çiğ sazlar için ,böyle mükemmel bir müzik sunumuyla saniyen  müziğin genç mimarları olmanın üstün becerisini de AŞK NEVA  izleyenlere göstermiş oldu. Böylece ,eğitimle, öğretimle ,planla , metotla ve üstün bir disiplin anlayışıyla yapılan çalışmaların müzikte kaliteyi nasıl yakaladıklarını , çok anlamlı bir şekilde ima ettiler.

Sayın Okurlar;

Başarı merdivenlerine elleri arkada çıkılmıyor. Böyle olunca , zafere de çiçekli yollardan gidilmiyor. Nitekim , müzikte , seslerin özelliği , dizelerin güzelliği ,makamların letafeti ile bil hassa bilimselliği bilinmiyorsa , bu taktirde gürültülü sesler ve sazlar gürültü bataklığına gömülür ancak zevkle izlediğimiz ve  AŞK NEVA ‘da olduğu gibi düşünceler , duygular alkışlar ince bir kudret ve hisle gülüstana bürünür. Sebatlı , coşkulu bir hizmet anlayışı ile bizlere bu güzide geceyi hazırlayan  Sayın Savaş inciroğlu ve değerli müzik gurubuna gönül derunundan en derin ve samimi teşekkürlerimi sunar, sağlıkla , başarılarının devamını dilerim. Bu arada sevgili talebem İbrahim Kıvrağa da bu köşemden özel olarak,  hem sevgilerimi hem de tebriklerimi iletmek istiyorum.

Netice itibariyle , güzel seslerin genç mimarlarına gelecek günler için sağlıklar , başarılar  ve engin mutluluklar dilerim.