Bolu Belediyesi Ramazan ayı boyunca her akşam Kent Meydanı'nda düzenleyeceği etkinliklerle Bolululara Ramazan'ın coşkusunu doyasıya yaşatacak. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 30 gün boyunca sürecek ve çeşitli konserler ile Ramazan'ın olmazsa olmazı olan Hacıvat-Karagöz atışmaları gibi gösterinin yapılacağı etkinliklere Bolu halkını davet etti.

Bolu Belediyesi her yıl olduğu gibi mübarek Ramazan ayında da her akşam iftar sonrası Bolu Kent Meydanı’ndaki etkinlik sahnesinde farklı bir etkinlik düzenleyecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinliklerde her akşam farklı bir grup sahne alacak. Gerçekleşecek Ramazan etkinlikleri kapsamında; tasavvuf konserleri, Türk Halk Müziği konserleri,  piyano, ney, keman, gitar dinletileri ve eski Ramazan’ların olmazsa olmazları arasında yer alan Hacıvat-Karagöz atışmaları gibi gösteriler düzenlenerek, Ramazan ayının dolu dolu geçmesi sağlanacak.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN BOLU HALKINA DAVET

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tüm Bolu halkını gerçekleşecek Ramazan etkinliklerine davet etti. Özcan, “Bu mübarek ayda birlikteliğimizi bir kaz daha perçinlemek adına sizleri Ramazan Etkinliğimizde birlikte olmaya davet ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadesine yer verdi.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce Ramazan ayı boyunca düzenlenecek etkinliklerin takvimi şu şekilde:

Editör: TE Bilisim