Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de sömestr tatiline çıkan 2 bin çocuğun ilk karne hediyesi Sepaş Enerji’den geldi. Sepaş Enerji tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen ve gelenekselleşen Sepaş Enerji Karne Hediyesi kapsamında karnesini gösteren 2 bin çocuğa ücretsiz sinema bileti verildi.

Faaliyet gösterdiği Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’daki müşterileriyle hizmetlerinin yanı sıra sosyal projeleriyle de bir araya gelmeye önem gösteren Sepaş Enerji, Karne Hediyesi kampanyasının bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdi. Kocaelili, Sakaryalı, Düzceli ve Bolulu çocukların ilk karne hediyesini veren Sepaş Enerji, 2 bin çocuğa sinema bileti hediye etti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte biletler kısa sürede tükendi.

Kocaeli 41 Burda AVM, Sakarya Serdivan AVM, Bolu 14 Burda AVM ve Düzce Krem Park AVM’de kurulan Sepaş Enerji stantlarına uğrayarak karnesini gösteren her çocuğa sinema bileti verildi. Sinema biletini alan öğrenciler biletlerini 31 Ocak 2019 tarihine kadar Cinemaximumlarda gösterilen istedikleri herhangi bir çocuk filminde kullanabilecek.

Editör: TE Bilisim