(Haber: Oğuzhan Eke) - Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine ilişkin, “Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan objektif değerlendirmede 95 puan almıştır” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine ilişkin yaptığı açıklamada, hastanenin kapasitesini üzerinde çalıştığını ve hastaların saatlerce sıra beklediğini ifade etmişti. Özcan’ın açıklamaları sonrasında Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanenin 2023 yılı karnesi paylaşıldı. Yapılan yazılı açıklamada hastanenin tarafsız değerlendirmelerde yüksek puan aldığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

“OBJEKTİF DEĞERLENDİRMEDE 95 PUAN ALMIŞTIR”

“Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanemiz, kaliteli hizmet sunumu ve son teknoloji cihazlarla donatılmış branşlarıyla ilimize başarıyla sağlık hizmeti sunmaktadır. Bölgenin en nitelikli işlerini yapan hastanemiz Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan objektif değerlendirmede 95 puan almıştır. Kaliteli ve nitelikli hizmet vermesine bağlı oluşan kalabalığı çözme amaçlı Sağlık Bakanlığımız tarafından 600 yataklı Şehir Hastanesi planlaması yapılmaktadır.

“BOLU’YA 3. BASAMAK SAĞLIK HİZMETİ VERMİŞTİR”

Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanemiz, 2023 yılında 636 bin 729 hastaya poliklinik hizmeti, 92 bin 983 hastaya acil muayene ve 31 bin 107 ameliyat hizmeti; 2024 yılının ilk 2 ayında (Ocak ve Şubat) ise 138 bin 584 hastaya poliklinik hizmeti, 5 bin 886 ameliyat gerçekleştirilerek 16 bin 540 acil muayene hizmeti ile Bolu’ya 3. Basamak sağlık hizmeti vermiştir.

“MERKEZİNDE, ÇALIŞAN VE HASTA MEMNUNİYETİNİN”

Merkezinde, çalışan ve hasta memnuniyetinin olduğu yönetim anlayışı ile hizmet veren hastanemizin görülen kalitesi; özverili çalışan akademisyenlerimiz, hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımızın emekleri ile oluşmaktadır. Mevcut huzurlu çalışma ortamında hasta memnuniyetini ve teveccühünü kazanmış olan Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesine teşekkür ederiz.”

Editör: Oğuzhan EKE