(Haber: Aslı Akış) - 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak’ın yeni görevi belli oldu. Durak, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel sekreteri olarak atandı.

İlhan Durak, 2022 yılında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı iken, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin takdiriyle Bolu İl Başkanlığı'na atanmıştı.  Bu görevinde başarılı bir performans sergileyen Durak, partisinin Bolu'daki seçim kampanyalarında da aktif bir rol almış, özellikle, 14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 54 Yıl sonra Bolu'dan 1 vekilin Millet Meclisi'ne gönderilmesi hedefi doğrultusunda sahada gece gündüz çalışmıştı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde ise MHP Bolu belediye başkanlığına aday gösterildi İlhan Durak. Seçim sonuçlarında beklenenin olmaması sonrasında İlhan Durak, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel sekreteri olarak yeniden göreve başladı. Bu yeni göreviyle birlikte Durak, Bolu'da sadece siyasi arenada değil, aynı zamanda gençlerin eğitim ve kültürel gelişimi için de aktif bir rol oynayacağını belirtti.

Durak, seçim sonrasında da Bolu’nun pek çok noktasında yer alan bilbordlarda; “Küsmeyiz, gücenmeyiz; biz hala sizlerle beraberiz, birlikteyiz... Teşekkürler Bolu” ifadeleri ile Bolu’ya olan bağlılığını ve halkla olan birlikte durma kararlılığını gösterdi.

Editör: Oğuzhan EKE