Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı hazırlık döneminin ilk karşılaşmasını 1. Lig ekiplerinden Düzce Belediye ile yaptı. Genç oyuncular ile kurulan Boluspor, maçın belli bölümlerinde üstün oynasa da karşılaşmadan 77 – 62 mağlup ayrıldı.

Türkiye Basketbol 2. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı sezonun ilk hazırlık maçını yaptı. 1. Lig ekiplerinden Düzce Belediye ile yaptığı hazırlık maçında sahadan 77 – 62 mağlup ayrılmasına rağmen kendi ligi için ümit verdi.

Boluspor maça iyi başlamasına rağmen ilk periyodu 24 – 17 geride kapattı. İkinci periyoda değişiklikler ile başlayan Boluspor periyodun ilk üç dakikasını istediği seviyede oynayamadı. Geri kalan kısımda toparlansa da periyodu 44 – 27 geride kapattı. Üçüncü periyoda top kayıpları ile başlayan Boluspor hücumda da iyi organize olamayınca fark 25 sayıya kadar yükseldi, periyot ise 63 – 43 Düzce üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın son periyodunda sahaya düzeninin tam anlamıyla oturtan Boluspor, serbest atışlardan bulduğu sayılar ile farkı indirse de sahadan 77- 62 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmada Boluspor adına Serhat Doğanay, Erhan Kocamış,  Oğulcan Metehan Deniz ve Hakan Şanlı karşılaşmada öne çıkan isimler oldu.

Editör: TE Bilisim