İstanbul’da yaşayan Bolulu Sanayici ve İş Adamları tarafından, İstanbul Bolulu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İBSİYAD) kuruldu.

Derneğin kurucu başkanı Mustafa Bilgi, Köroğlu Gazetesi’ne, İBSİYAD ile İstanbul'da faaliyet gösteren, çalışan yönetici, sanayici ve iş insanlarını bir çatı altında toplamayı amaçladıklarını söyledi.

Dernekçilik konusundaki bilgi ve tecrübeleriyle Bolu'ya ve İstanbul’da yaşayan Bolululara hizmet etmek için yeni bir yola girdiklerini anlatan Bilgi, "Bir dernek çatısı altında sorunların ilgili mercilere iletilmesi, projelerin gerçekleştirilmesi çok daha kolaydır. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler kamuoyunun sesidir. Bolulu hemşerilerimize duyduğumuz güven bu yolculuğun ilk basamağı olmuştur. Çıkmış olduğumuz bu yolda İstanbul ve Bolu arasında, her iki ilimize de artıları olacak bir köprü kurmayı hedefliyoruz. İBSİYAD, bölgemizde ve çevremizde ihtiyaç duyulan dinamizmi, sinerjiyi ve pozitif etkiyi gerçekleştirecek, Bolulu hemşerilerimize bir çatı teşkil edecek kurum olarak hayata geçmiştir." dedi.

Bilgi, İBSİYAD’ın kente yatırımcı bulma konusunda da önemli bir misyon üstleneceğini, üye sayılarını artırarak hızlı bir şekilde faaliyetlere başlamak istediklerini kaydetti.

 

Editör: TE Bilisim