Bolu Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 208 yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevinde gerçekleşti. Toplantıda, birlik encümenine üye seçimi yapıldı. İl Genel Meclis üyesi olarak Erol Özak ve Emine Erdal, Muhtarlar Fikret Özen ve Mehmet Baran ile birlikte Birlik encümenine seçildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 yılı Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri ile köy muhtarları katıldı.

Divan Başkanlığını Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu’nun yaptığı toplantıda kesin hesap cetvelinin oylanmasının ardından geçtiğimiz yıl görev yapan birlik encümen üyelerine plaket takdim edildi. Daha sonra Birlik Encümenine İl Genel Meclis Üyeleri Erol Özak, Emine Erdal ve İbrahim Ayhan ile Muhtarlar Fikret Özen, Mehmet Baran ve Nuri Özdoğan aday oldu. Merkez ilçenin 4 encümeni köy muhtarlarının oylarıyla belirlendi.

Yapılan oylama sonucunda İl Genel Meclis Üyesi olarak aday olan Erol Özak 71 oy, Emine Erdal 57 oy, İbrahim Ayhan 43 oy alırken, Ketenler Köyü Muhtarı Fikret Özen 76 oy, Demirciler Köyü Muhtarı Mehmet Baran 67 oy aldı. Böylece 2 İl Genel Meclis Üyesi ve 2 Muhtardan oluşan Köylere Hizmet Götürme Birliğinin yeni encümeni Erol Özak, İlhan Serçe, Fikret Özen ve Mehmet Baran’dan oluştu.

“Her yıl daha başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz”

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, sonuçların Bolumuza, ilçelerimize ve köylerimize hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Bugüne kadar Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinde görev alan valilerimize, vali yardımcılarımıza, il genel meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz Özel İdare ve birlik olarak birlikte hareket ediyoruz. Amacımız köylerimize en iyi hizmeti götürmek. Sınırlı imkanlarımızı sonuna kadar kullanarak en fazla hizmeti köylerimize vermeye çalışıyoruz. Sizlerle birlikte 4’üncü görev yılımızı doldurduk. 2017 yılı çalışmalarımız açısından oldukça başarılı ve verimli bir yıl oldu. Her yıl daha başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl 4.670.000 TL. civarında olan Merkez ilçe KÖYDES bütçemiz, 2018 yılında 7.785.000 TL. civarına ulaştı. Bu gerçekten ciddi bir artış. Buradan Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl hizmetlerimiz daha da fazla olacak. Gerekli planlarımız yapıldı ve köylerdeki çalışmalarımız başladı. Çalışmalarımızda bize destek veren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim