(Haber: Aslı Akış) - Bolu İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında hem kadınlar hem de erkekler kategorilerinde 2. olarak büyük bir başarı elde etti.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen kurumlar arası voleybol turnuvasında hem kadınlar hem de erkekler kategorilerinde 2. olan Bolu İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, bu büyük başarıyı tüm personeliyle birlikte coşkuyla kutladı.

Hastane bahçesinde gerçekleştirilen kutlama töreninde, şampiyonluk pastası kesildi ve Bolu İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Halit Duran ile hastane müdürü Sema Çetinkaya, derece elde eden çalışma arkadaşlarını tebrik etti.

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Halil İlker Yencilek'in de katıldığı kutlamada, Bolu İzzet Baysal Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi voleybol takımlarının kaptanları, kazandıkları kupaları hastane Başhekimi Dt. Halit Duran'a takdim etti.

 

 

 

Editör: Oğuzhan EKE