(HABER: ASLI AKIŞ) Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve MHP İl Başkanı İlhan Durak’ı işaret ederek; “Kardeşlerim, size bir kez daha hatırlatayım, Bolu Belediyesi’nde sadece Türk Bayrağı dalgalanmaktadır. Bolu halkı da belediye binasına parti bayrağı diktirtmez” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yaklaşırken partilerde hummalı çalışlara sürüyor. Bolu’dan İl başkanı olarak Bolu Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan ilk isim AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner oldu. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ın ise başkanlık yarışında olduğu aşikar.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP İl Başkanı İlhan Durak’ın Bolu belediye başkanlığı ve belediye binasına parti bayraklarını asma açıklamalarına göndermede bulundu.

‘Kardeşlerim’ diyerek başkan Güner ve Durak’ seslenen Özcan; “AK Parti ve MHP İl Başkanları, her uzatılan mikrofona, Bolu Belediyesi’ne kendi partilerinin bayraklarını asacaklarını söylüyorlar. Kardeşlerim, size bir kez daha hatırlatayım, Bolu Belediyesi parti binası değildir. Hangi görüşte olursa olsun herkese eşit hizmet veren bir Kamu Kurumu’dur. Bolu Belediyesi’nde sadece Türk Bayrağı dalgalanmaktadır. Bolu halkı da belediye binasına parti bayrağı diktirtmez.” İfadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ