(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor, lig de yerini sağlamlaştırıp üst sıralara tırmanmayı planlarken teknik direktör Yalçın Koşukavak ise gençlik aşısını kadroya yerleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Takım için de yaptığı değişikliklerle aldığı sonuçlarla camiaya derin bir nefes aldıran teknik direktör Yalçın Koşukavak, A takım antrenmanlarında alt yapı ile birlikte yaptığı çalışmalarda genç oyuncuları antrenmanlara almasıyla da dikkat çekiyor.

A takımda bulunan Tolunay Arduç’un yapılan çalışmalarda titizlikle üzerinde durulurken, geçtiğimiz günler de ise U19 takımından Murat Elmacı kadroya dahil edilmişti.

Geçtiğimiz hafta takımın U19 takımı ile yaptığı antrenmanda Harun Yerlikaya’nın da A takım antrenmanlarına katılmasının ardından Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Tolunay Arduç, Erdem Reis ve Murat Elmacı’ya ilk 11’de şans verdi.

U19 takımdan kadroya dahil edilen Harun Yerlikaya da Camara’nın sakatlanması sonrasında oyuna girdi. Genç oyuncular hocalarının verdikleri şansı iyi değerlendirerek alkış aldı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ