Boluspor teknik direktörü yalçın koşukavak Haberleri

boluspor teknik direktörü yalçın koşukavak haberleri ve güncel boluspor teknik direktörü yalçın koşukavak gelişmeleri, boluspor teknik direktörü yalçın koşukavak ile ilgili tüm video, boluspor teknik direktörü yalçın koşukavak fotoğrafları ve boluspor teknik direktörü yalçın koşukavak haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


SPOR

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Boluspor, deplasmanda karşılaştığı Sakaryaspor’a 2-0 mağlup oldu.

SPOR

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın ekibinde yer alan ve arka planda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren maç ve performans Analisti...

HABER

Boluspor, Trendyol 1.ligin 27.haftasında deplasmanda Bodrum FK ile karşı karşıya geldi.

SPOR

Teknik direktör Koşukavak ile futbolcular Daniel Avramovski, Oğuz Kağan Güçtekin ve Tolunay Artuç, özel bir okulda söyleşiye katıldı.

SPOR

Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak ve Göztepe teknik direktörü Stanimir Stoilov, açıklamalarda bulundu.

SPOR

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Göztepe deplasmanında zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Play-off'a kalmak için mücadele ediyoruz" dedi.

SPOR

Karşılaşmanın ilk yarısında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı ve Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak maçın 4.hakeme serzenişte bulundu.

SPOR

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ile ikinci devreye çıkışla başlayan kırmızı beyazlılar, Tuzlaspor engelini de aşmasını zorda olsa bildi.

SPOR

Boluspor, ligin 20.haftasınd deplasmanda Şanlıurfaspor’u Daniel Avramovski’nin golüyle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

SPOR

Boluspor’un genç orta saha oyuncusu Abdoulaye Diarrassouba, Şanlıurfaspor deplasmanında sahanın en başarılı isimlerinden biriydi.

SPOR

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ile ikinci devreye çıkışla başlayan kırmızı beyazlılar, Şanlıurfaspor engelini aşmasını zorda olsa bildi. Maç sonu...

SPOR

Boluspor ligin 19’uncu haftasında sahasında ligin maliyet olarak çok yüksek olan takımlarından biri olan Bandırmaspor ile karşılaştı.