(HABER:Emine Arzu Bayseç) - Göynük halkının desteğiyle, AK Parti Göynük İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için yola çıkan Mehmet Demiröz, Göynük’te AK Parti hizmet belediyeciliğinin kaldığı yerden devamı için aday adayı olduğunu söyledi.

2014 yılından bu yana AK Parti Göynük İlçe Başkanı olarak görev yapan Mehmet Demiröz, geçtiğimiz ay belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Çalışmalarını hızlandırarak Göynük halkıyla istişarelerde bulunmaya devam eden Göynük Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demiröz, gördüğü ilgiden de oldukça memnun.

“BELEDİYENİN EKSİKLERİNİ GÖRÜYORUZ”

İlçede belediye hizmetleri konusunda ciddi eksikler olduğunu belirten Mehmet Demiröz, “Göynük, geçmiş dönemde AK Parti belediyeciliğini gördü. Kemal Kazan başkanımızla birlikte alt yapısıyla, üst yapısıyla, TOKİ konutlarıyla, hastanesiyle Göynük’e sayısız projeler kazandırdık. 2019 yılında Göynük halkımız belediye konusunda bir iradede bulundu ve Göynük belediyesini MHP’ye teslim etti. Geçmiş süreçte AK Parti belediyeciliği ile MHP belediyeciliği arasındaki farkı hem biz hem de Göynüklü hemşerilerimiz görmüş oldu. Bizim bu göreve talip olmamızın asıl sebebi, bizim dönemimizde yapılan hizmetlerin durması ve ilçemizin kaybetmesi olmuştur. Biz inşallah göreve gelirsek, geçmişteki AK Parti belediyeciliği bayrağını geri alarak hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın beklediği hizmetleri Göynük’e hızlıca katmış olacağız. Şuan eksikler var. Mesela belediye araç parkı olsun, yeni yerleşim yeri ve alt yapı gibi sorunlar olsun, bunlar çözüm beklemekte. Benim avantajım, uzun süredir ilçe başkanı olarak görev yaptığım için bütün sıkıntılardan haberdarım. Eğer adaylığımız nasip olur kazanırsak ivedi şekilde çalışmalarımızı yaparak gerek bakanlıklarla, gerek büyükşehir belediyelerinden istifade ederek vatandaşımızın beklediği hizmetleri ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.

SAHADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Göynüklü vatandaşlarla istişarelerine devam ettiğini belirten Demiröz, “Bu süreçte sahada vatandaşımızı dinlemeye, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın AK Parti belediyeciliğinin Göynük’e geri kazandırılması konusunda bir beklentisi var. Buda bizi mutlu ediyor. Nasip olur da adaylığımız kesinleştiğinde Göynük Belediyesi’ni geri alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.    

Editör: Servet GÖKÇEK