(HABER: SERVET GÖKÇEK) - Geçtiğimiz dönem AK Parti Göynük İl Genel Meclis üyesi olarak görev yapan AK Partili Mehmet Özkan, yeni dönem için de çalışmalarını sürdürüyor.

foto galeri gif-2

31 Mart yerel seçimleri için siyasi partilerin ve adayların çalışmaları devam ediyor. Sadece Bolu merkez de değil ilçelerde de kapı kapı gezen siyasiler, kendilerine destek istiyor.

Geçtiğimiz dönem Göynük İl Genel Meclis üyesi olarak Göynük ilçesini İl Genel Meclisi’nde temsil eden Mehmet Özkan, partisi tarafından yeni dönemde de 1. Sıradan aday gösterildi. 2. Sıra adayı olan Ayhan İşbilen ve partilileri ile birlikte Göynük köylerini ziyaret eden Mehmet Özkan, kendisine ve partisine destek istiyor. Özkan, Göynük ilçesini yeni dönemde iki AK Partili meclis üyesinin temsil edeceğine de kesin gözü ile bakıyor.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Geçtiğimiz dönem meclis üyesi arkadaşlarıyla Göynük köylerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyleyen Mehmet Özkan, “Biz hizmet odaklı anlayış sergileyen bir partinin mensubu olarak Göynük köylerimize daha önce yaptığımız hizmetleri yeni dönemde de yapma gayretiyle bu göreve talip olduk. Göynük ilçemizin 66 köyü bulunuyor. Bu köylerimizin altyapı ve üst yapı çalışmalarını bu zamana kadar titizlikle yürüttük. 31 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızın bizlere desteğiyle yeni hizmetleri köylerimiz ve köylülerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Göynük Belediye Başkan Adayımız Mehmet Demiröz, İlçe Başkanımız Mesut Can ve ilçe teşkilat üyelerimizle birlikte köy gezilerimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde Göynük köylerimize yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Her zamanki gibi bizleri samimi bir şekilde karşılayan köylülerimize teşekkür ediyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Editör: Servet GÖKÇEK