Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatı2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla 14. Olağan kongresini gerçekleştirecek.

Haber: Aslı Akış

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık sürecinin 24 Temmuz'da başlatıldığını ve 1 Ağustos itibariyle de ülke sathına etaplar halinde yayılmasının kararlaştırıldığını belirten Bahçeli, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini duyurmuştu.

Önümüzdeki dönem yapılacak olan 2024 Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarını hızlandıran MHP bolu il teşkilatı ilçe kongrelerini tamamlamasının ardından il kongresi için hazırlıklarına başladı.

Başkan Durak, 14 Mayıs 2023 Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilatıyla beraber yaptığı başarılı çalışmalarla Bolu’da MHP’nin bir milletvekili kazanmasında büyük rol oynadı.

Durak, görev yaptığı süre zarfında kendisine olan güveni boşa çıkarmadı ve önümüzdeki günlerde ise tekrar güven tazeleyecek.

MHP Bolu İl Başkanlığı mevcut İl Başkanı İlhan Durak’ın yeniden aday olduğu ve tek listeyle gideceği kongre 10 Ekim 2023 tarihinde Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

İlhan Durak, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı görevinde iken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluru, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bildirimiyle MHP Bolu İl Başkanı olarak atanmıştı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ