Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) sorunlarını hem Belediye Meclisinde hem de Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme getiriyor. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Sorunu nasıl çözebilirsek, ne yapabilirsek bunu yapalım diyoruz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Genel seçimler sonrasında 54 yıl aranın ardından Bolu’dan milletvekili çıkaran MHP Bolu İl Teşkilatı, saha çalışmalarına devam ediyor. Gün içerisinde toplumun birçok kesimiyle bir araya gelen il teşkilatında, sorunların çözümü için Belediye Meclis Üyeleri ve MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül devreye giriyor.

“İFADE EDECEĞİMİZ KONULAR VARSA BUNLARI SORUYORUZ”

Bir günlük çalışma rutinini Köroğlu TV’ye anlatan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Bolu Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte ve il yöneticilerimiz, Merkez İlçe Başkanımız Hakan Bey ile birlikte, günümüzü şu şekilde planlıyoruz. Sabah çıktığımızda iki tane muhtarımızı ziyaret ediyoruz. Mahallemizin bir eksiği, gereksinimi, ihtiyacı varsa, belediye meclisinde ifade edeceğimiz konular varsa bunları soruyoruz. Muhtarlarımızın mahallenin ihtiyaçlarını, ellerinden geldiğinin fazlasıyla yapıyorlar. Fakat biz de diyoruz ki ‘Bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Belediye Meclisinde ifade edebileceğimiz bir şey var mı?’ Yapıcı, olumlu, kırmadan, dökmeden, eleştirmeden, ifade ederek, ‘Bu mahallenin şuna ihtiyacı var’ buna dikkat çekilmesi gerektiğini söylemek için ziyaret ediyoruz” dedi.

“ANKARA İFADE EDELİM, BAKANLIKLARDA İFADE EDELİM”

Genel konularda bakanlıklara gidildiğini belirten Durak, “Bunun dışında da genel bir sorunu varsa, bizim vekilimiz var, şu an Türkiye Büyük Millet Meclisinde… Genel bir sorunu da İsmail Vekilimiz vasıtasıyla Ankara ifade edelim, Bakanlıklarda ifade edelim, sorunu nasıl çözebilirsek, ne yapabilirsek bunu yapalım diyoruz” ifadelerini kullandı.

“KAMU YARARINA YAPILAN İŞLERE BİZ DE DÂHİL OLALIM”

Durak, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına da destek verdiklerini altını çizerek, “Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Hem sivil toplum kuruluşunun çalışmasını, yapmış oldukları faaliyetleri öğrenmiş oluyoruz. Hangi konularda Milliyetçi, Ülkücü hareket size destek olabilir, fayda sağlayabilir, nasıl katma değer üretebiliriz? İstişare içerisinde kamu yararına yapılan işlere biz de dâhil olalım, destek verelim amacıyla ziyaretlerde bulunuyoruz” diye konuştu.

“VATANDAŞIN TALEPLERİ, İSTEKLERİ OLUYOR”

Ayrıca, vatandaştan gelen talep ve istekler için kurumlarla görüştüklerini belirten Durak, “Akşamüstüne doğru da esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Milliyetçi, Ülkücü hareketin içerisinde olmuş, geçmiş dönemlerde görev yapmış, vakti olmadığından çok fazla partimize gelemeyen abilerimizi, büyüklerimiz, arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hasbihal ediyoruz. Günümüzü de bu şekilde tamamlıyoruz. Gün içerisinde vatandaşın talepleri, istekleri oluyor. Bunu kurum amirlerine hızlı bir şekilde iletiyoruz, geri dönüş alıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ