AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, şehit babası Salim Sarpkaya’yı arayarak Babalar Günü’nü kutladı.

Basın Bülteni

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 2015 yılında teröristler tarafından uğradığı hain saldırı sonucu ağır yaralanarak şehit olan Göynüklü Ziya Sarpkaya şehir oldu. AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, şehidin babası Salim Sarpkaya’yı, arayarak, Babalar Günü’nü kutladı.

Sarpkaya, Coşkunyürek’in aramasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Sayın vekili sizlere teşekkür ediyorum. Beni arayan ilk kişi siz oldunuz. Allah sizlere işlerinizde ve çalışmalarınızda başarılar versin. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM

Coşkunyürek, şehit babasıyla görüştüğünü belirterek, “Bugün Babalar Günü. Bugün Ziya kardeşimizin yerine Salim ağabeyimizi arayarak Babalar Günü’nü kutladım. Kendisinin bir ihtiyacının olup olmadığını sordum. Ben belli aralıklarla zaten Salim Ağabeyimizle görüşüyorum. Bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizin yeryüzünde olan emanetleri bizim emanetimiz. Bizim büyüklerimiz, bizim küçüklerimiz. Ailelerimizin her zaman yanında olacağız, o hanenin içinden biri olarak bizleri her zaman ailelerinden görsünler, ihtiyaçları olduğunda bunu dile getirmekten çekinmesinler, bizlerde onların evlatlarıyız. Şehitlerimiz Allah’a babaları ve aileleri bize emanet. Bu da böyle bilinsin İnşallah. Ben Babalar Günü dolayısıyla başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE