(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor’da uzun yıllar malzemecilik görevinde bulunduktan sonra dönemin Başkanı Abdullah Abat tarafından Bandırmaspor deplasmanında takım otobüsten indirilerek görevine son verilen Hayrettin Keskin açtığı davayı kazandı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve yönetimi davayı kaybederken Hayrettin Keskin’e 800 Bin Türk Lirası ödemek zorunda kalındı.

YÜKLÜ MİKTARDA ÖDEME ÇIKTI

Boluspor’da 2 yıldır başkanlık koltuğunda oturan ve eski yönetimlerin birçok problemi ile uğraşan Başkan Savaş Abak şimdide başka bir ödemeyle karşı karşıya kaldı. Dönemin Başkanı Abdullah Abat tarafından Bandırmaspor deplasmanında takım otobüsten indirilerek görevine son verilen Hayrettin Keskin, açtığı davayı kazandı. Kırmızı beyazlı kulüp, Keskin’e yüklü miktarda ödeme yapmak zorunda kaldı.

29 BİN TL İNDİRİM YAPTI

Boluspor Kulübü avukatı aynı zamanda yönetim kurulu üyesi Ahmet Ufuk Güler'in, Hayrettin Keskin ile yaptığı görüşmeler sonrası Keskin, 829 Bin Türk Lirası alacağına karşılık 29 Bin Türk Lirası indirim yaptı.

İLK TAKSİT ÖDENDİ

Yıllarca Boluspor’da malzemecilik yapan Hayrettin Keskin kazandığı dava sonrası 4 taksit ile ödemelerini alacak. Boluspor Başkanı Savaş Abak ilk ödemeyi yaparak hesapta olmayan bir borcu da ödemeye başladı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ