Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımının 2017 – 2018 sezonu rakipleri gerçekleşen kura çekimi ile belli oldu. Kura çekiminde Belediyespor’u temsil eden Sportif Direktör Faik Mert Dönmez “Kura sonucu  bulunduğumuz guruptan daha önemli olan tribünlerde bizleri destekleyecek olan taraftarlar” dedi.  

Lige şampiyonluk hedef ile giren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımının rakipleri düzenlenen kura çekimi ile belirlendi. 2017 – 2018 sezonunda 1. Ligde şampiyonluk için mücadele edecek olan Belediyespor B gurubunda mücadele edecek. İlk maçını 1 Ekim Pazar günü kendi sahasında oynayacak olan Belediyespor, Kahramankazan Belediyesi ile karşılaşacak.

Kura çekimi sonrasında açıklama yapan Belediyespor Sportif Direktör Faik Mert Dönmez, gurubun bekledikleri takımlardan oluştuğunu ifade etti. Dönmez, “ Belediyespor olarak yeni bir sezona daha başlıyoruz sadece Voleybol değil diğer branşlarda da mücadele edeceğiz. Çekile kura sonucu beklediğimiz gibi oldu inşallah ligin sonu da istediğimiz gibi olur ve hedefimize ulaşırız. Bu hedefte en önemli olan faktör ise taraftar faktörü, kendi sahamızda oynadığımız maçlar kadar deplasmanda oynadığımız maçlarda büyük önem arz ediyor. Taraftarımızı ve hemşerilerimizi her maçımıza bekliyoruz bize şampiyonluk yolunda destek olmalarını istiyoruz.” Dedi.

Editör: TE Bilisim