Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyonu Erasmus Mesleki Eğitim kapsamında Almanya’nın Berlin şehrine giden Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve iç Mekan Tasarımı öğrencileri Bolu’ya geri döndü.

Haber: Servet Gökçek

Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve iç Mekan Tasarımı Alanından 4 öğrenci ve 1 öğretmen Almanya’da hünerlerini gösterdiler. Berlin’de H&V Möbelland firmasında 1 aylık staj faaliyetinde bulunan Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve iç Mekan Tasarımı öğrencileri stajlarını tamamladı.

Öğrencilerimizin  staj yapmaları  imkanı sağlayan H&V Möbelland  firması sahibi Başarılı Türk İş Adamı Veli Tüfekçi, eşi Şirin Tüfekçi ve Kızları Sinem Tüfekçi, Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve iç Mekan Tasarımı Öğrencileri ile yakından ilgilendi. H&V Möbelland firması sahibi Tüfekçi ve ailesinin öğrencilerle yakından ilgilenmesi, Bolu heyetini bir hayli memnun etti.

Tüfekçi ailesi, öğrencilerin en iyi eğitimi almaları için ellerinden gelen her şeyi yaparlarken 1 Ay sonunda Şehrimize dönen 4 öğrenci ve 1 öğretmen H&V Möbelland  firması sahibine teşekkür ettiler.

33546f64-ef9d-4ca3-b67d-f73028f9c1e9

Editör: Servet GÖKÇEK