Bolu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bolu İl Temsilcisi olarak Koray Alpaslan göreve getirildi.

Haber: Oğuzhan Eke

TÜGVA 4. Olağan Bolu İl Kurulu gerçekleştirildi. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen kurul TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci,  Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül, Bolu MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, kurum müdürleri, vakıf yöneticileri, davetliler ve vakıf üyeleri yer aldı.  Genel kurulda mevcut TÜGVA temsilcisi Sadık Kuru yerine Koray Alpaslan il temsilcisi olarak atandı. Kur-an’ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda ilk konuşmayı Sadık Kuru yaptı.

“VAKTİ GELDİ”

Kuru, 8 yıl boyunca görevi yürüttüğünü belirterek, “Vakti geldi. Bu bayrağı, teşkilatımızdan gelen, kıymetli dava arkadaşım, Koray Alpaslan’a kalbi mutmain bir şekilde emanet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. 8 yıllık görev sürecimiz boyunca, Akşemseddin Hazretleri’nin, Köroğlu’nun diyarı Bolu’da gençlerimize hizmet etmeyi bizlere nasip eden rabbimize hamt ediyorum” dedi.

“BİZ ONLARLA İRTİBAT SAĞLADIK, ONLAR BİZLERLE İRTİBAT SAĞLADI”

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ise, Ülkü Ocakları’nın TÜGVA ile uyumlu çalıştığını belirterek, “Biz Sadık Kardeşimle, farklı yollarda, çınar ağacı kökü, ayrı dallarda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gençlerine hizmet etme yolunda biz de Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanlığı sürecinde uyumlu bir şekilde, istişareli, gerek biz onlarla irtibat sağladık, onlar bizlerle irtibat sağladı. Ortak paydada buluştuk. Neticesinde paydamız evlatlarımız, gençlerimiz, kardeşlerimizdi. Bu yolda kendileri de büyük emek verdiler. Biz de şahsında değerli yönetimine teşekkür ediyoruz, vermiş oldukları ilimize katkılarından dolayı. Yeni seçilecek, kıymetli başkana başkanı ve yönetimine de başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“GERÇEKTEN BU YOL ZORDUR”

TÜGVA Genel Başkanı Beşinci, teşekkürlerini dile getirerek, “Sürecin başından beri gecesini gündüz yapan, yol arkadaşım, dava kardeşim emektar İl Temsilcimiz Sadık Kuru kardeşime ve onun çok değerli yönetimine, ilçe başkanlarımıza, şöyle güçlü bir teşekkür alkışı istiyorum. Gerçekten bu yol zordur, çetindir, mücadelesi derindir. Bunu bilerek yapmış oldukları çalışmaları ben yürekten tebrik ediyorum. Allah razı olsun diyorum, Allah kabul etsin diyorum” diye konuştu.

“TÜRKİYE GENÇLİĞİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Yeni İl Temsilcisi Alpaslan, göreve sadık kalacağını belirterek, “İnanç ve gayretle çalışacağıma, teşkilatı temel unsuru olan samimiyet çizgisinde duracağıma. Medeniyetimizin, tarihimizin ve inancımızın bizlere yüklediği vazifelerin fakrında olup, ideallerimize maddi ve manevi katkı sağlayacağıma, her daim hakkı üstün tutacağıma, teslimiyette Hz. Ebubekir’i, adalette Hz. Ömer’i, hoşgörüde Hz. Osman’ı, ilimde Hz. Ali’yi, hayatımızda peygamberimiz S.A.V. örnek alacağıma, görev aldığım süre zarfında gece gündüz demeden Türkiye gençliği için canla başla çalışacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların akabinde TÜGVA Bolu’nu yeni il yönetimi tanıtıldı. Yönetimde şu isimler yer aldı:

-          İl Temsilcisi: Koray Alpaslan

-          Teşkilat Koordinatörü: Mehmet Ali Duman

-          Ortaokul Koordinatörü: Muhammet Talha Aydın

-          Lise Koordinatörü: Mahmut Demir

-          Üniversite Koordinatörü: Muhammet Mustafa Özdere

-          Kadın ve Aile Koordinatörü: Hilal Erbaş

-          İl Eğitim Koordinatörü: Osman Gölge

-          İl Çalışan Gençlik Koordinatörü: Rıdvan Ateş

Editör: Oğuzhan EKE