Bolu Valisi Erkan Kılıç, Memur Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu ile Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu İl Temsilciliklerine ziyarette bulundu.

Haber: Aslı Akış

Vali Kılıç,  ilk olarak Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Bolu İl Temsilcisi Sami Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

“KAMU ÇALIŞANLARININ SORUNLARI NOKTASINDA DUYARLILIĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Memur Sendikaları Konfederasyonu Bolu İl Temsilcisi Sami Yılmaz da memnuniyetini dile getirerek; “Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç ' ı Memur Sen İl temsilciliği ziyaretlerinden ve ilimizde ki Kamu çalışanlarının sorunları noktasında duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

“NAZİK ZİYARETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaretleri kapsamında ikinci olarak Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Bolu İl Temsilcisi Furkan Özübek ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulunan Vali Kılıç yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Bolu İl temsilcisi Furkan Özübek ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Türkiye Kamu-Sen Bolu İl Temsilciliğimizi ziyaret eden Bolu Valimiz Sn. Erkan Kılıç’a nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetinden ötürü teşekkür eder, saygılar sunarız” dedi.

“RABBİM HİZMETLERİNİ KOLAYLAŞTIRSIN”          

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın son ziyareti HAK İşçi Sendikaları Konfederasyonu(HAK-İŞ)'na bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Hacer Çınar ve yönetim kurulu oldu. Vali kılıç burada da üyeleri ve yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Hacer Çınar da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Bolu valimiz Sayın Erkan Kılıç beyefendiye Hak-İş il başkanlığımıza ve Öz Sağlık-İş Sendikası Bolu Şubemize nazik ziyaretlerinden dolayı Şahsım, yönetimimiz, Temsilcilerimiz ve üyelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hizmetlerini kolaylaştırsın. Rabbim yar, yardımcısı olsun.” ifadelerine yer verdi.

F48vpJOWwAA07ZGF48Ly-rWAAAEXsqF48Gz-iXUAAmG_D

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ