(Haber: Oğuzhan Eke) - AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ‘Konuk Evi’ projesine ilişkin, “Bolu Belediye Başkanı’na destek vermem söz konusu bile olamaz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, proje tanıtım toplantısında açıkladığı projelerden bir tanesi de ‘Konuk Evi’ projesi oldu. Başkan Özcan, projenin tanıtımında Bolulu AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ile görüştüğünü dile getirdi.

Özcan, “Bolulu, AK Parti adayı Veysel Tirkayi. Böyle bir ihtiyaç var, bana Altındağ’dan bir yer tahsis eder misin Bolu Belediyesi olarak, ‘Memnuniyetle’ dedi” ifadelerini kullandı.

Tiryaki, Özcan’ın açıklamalarına üst perdeden cevap verdi. Tanju Özcan’a bir desteğinin olmadığını belirten Tiryaki, şu ifadeleri kullandı:

“Mevcut Bolu Belediye Başkanı ile haberde bahsedildiği gibi bir görüşmem olmamıştır. Bolulu hemşehrilerimizin tedavi için Ankara’ya geldiklerinde kalacak yer sıkıntısı yaşadıklarından haberdar olmam üzerine, ben de Altındağ Belediye Başkanlığı dönemimde hasta ve hasta yakınları için kurduğumuz ve halen faaliyette olan konukevinde Bolu’dan gelen hemşehrilerimiz de dâhil Türkiye’nin farklı illerinden gelen hasta ve hasta yakınlarını misafir ettiğimizden bahsederek,  Allah kısmet ederse tekrar göreve gelmemizle birlikte Bolulu hemşehrilerimizin daha önce olduğu gibi yine Altındağ Belediyesi konukevlerinden faydalanabileceğini ilettim. Durum bundan ibarettir. Benim mevcut Bolu Belediye Başkanı’na destek vermem söz konusu bile olamaz. Bizim desteğimiz Bolulu hemşehrilerimize ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammed Emin Demirkol’adır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ