(HABER: ASLI AKIŞ)- Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması” ödül töreni gerçekleştirildi. Arkadaşım Keman Projesi renkli bir müzik dinletisiyle ödül törenini süsledi.

foto galeri gif-2

Ödül törenine Bolu Valisi Erkân Kılıç, İl Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Bolu Yeşilay Başkanı Bayram Erden, öğretmen ve öğrencilerin katılım sağladı.

Programda, Arkadaşım Keman Projesi öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Çocukların ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek, daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkı sağlamak amacıyla resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde düzenlenen ve ilimizde, 76 okuldan 267 eserin katıldığı yarışmada İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Bolu Valisi Erkan Kılıç, yarışmaya katılan eserlerden oluşan resim sergisini gezerek öğrencileri tebrik etti; başarılar diledi.

SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Bu yıl 12.si düzenlenen “Bağımlılık” temalı “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması”n da dereceye giren öğrenciler;

“İl Birincisi İlkokul Görsel Eser: Batıkan TOPRAK-Köroğlu İlkokulu

İl Birincisi İlkokul Edebi Eser: Tolga Kağan KARAGÖZ-Karaköy TOKİ İlkokulu

İl Birincisi Ortaokul Görsel Eser: Sueda SOYGÖK-100. Yıl Ortaokulu

İl Birincisi Ortaokul Edebi Eser: Zümra KOÇAK-Gerede Seyit Mithat Dayıoğlu Ortaokulu

İl Birincisi Lise Görsel Eser: Melda YARAŞ-İzzet Baysal Anadolu Lisesi

İl Birincisi Lise Edebi Eser: Elif KURTBASAN-Bolu TOBB Zübeyde Hanım MTAL” oldu.

Editör: Servet GÖKÇEK