(Haber: Oğuzhan Eke) - Tepecik Mahallesi’ni ziyaret eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, “her görüştüğümüz kişide bir beklentiyle karşılaşıyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar Tepecik Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen Bayrakdar, çözüm önerilerini paylaştı. Bolu için projelerini anlatarak, vatandaşın isteklerini not aldı.

Ziyarete dair açıklama yapan Bayrakdar, “Yeniden Refah Partisi olarak hedefimiz, iki ay sonra yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimine Yeniden Refah Partisi olarak damgamızı vurmak ve inşallah Bolu’nun yıllardan beri özlemini duyduğu Millî Görüş belediyeciliği ile yeniden buluşturmak ve kavuşturmaktır. Kıymetli Boluluların teveccühüyle her gittiğimiz yerde, her görüştüğümüz kişide bir beklentiyle karşılaşıyoruz. Bu beklenti Bolu’da Yeniden Refah Partisi’ni bir merkez partisi haline gelmesine sebep olmuştur. Yeniden Refah Partisi olarak Bolu’da zafere doğru emin adımlarla ilerlediğimizin müjdesini şimdiden verebilirim” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE