(Haber: Oğuzhan Eke) - Bahçelievler Semt Pazarı’nı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, “Vatandaş açlıkla boğuşmaktadır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar Bahçelievler Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Burada vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Bolu için hazırladıkları projelerden bahsederek, vatandaşın sorularını yanıtladı.

Bolu Belediye Başkan Adayı Bayrakdar, pazar ziyaretinde ekonomiye de dikkat çekti. Vatandaşın geçim sıkıntısı içerisinde olduğunun altını çizerek, “Gelen tepkiler çok güzel. Bizleri oldukça mutlu ediyor, güç katıyor. Fakat halkımız kendinin anlaşılmasını ve dinlenilmesini istiyor. Yalnızca seçim döneminde sahaya çıkarak bu iş olmaz. Makamda oturarak da olmaz. Çok şükür partimiz kurulduğundan beri sahadayız. Sorunları çok iyi biliyoruz. Çünkü sahadayız. Vatandaşımızın arasına karıştığımızda ülkemizin içinden geçtiği büyük ekonomik buhran ortaya çıkmaktadır. Vatandaş açlıkla boğuşmaktadır. Bu ekonomik çıkmazın kurtuluş reçetesi üretimden geçmektedir. Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizin, ekonomimizin şahlanması için önceliğin üretim ekonomisine geçilmesi gerekliliğini her platformda dile getiriyoruz. Allah’ın izniyle Milli Görüş Belediyeciliği ve samimi kadrolarla Bolu’yu Türkiye’nin en refah şehri haline getireceğiz” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE