1965 Boluspor Taraftarlar Derneği, geçtiğimiz günlerde Boluspor kulübü ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem arasında yaşanan altyapı krizi sebebiyle yazılı basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Son zamanlarda Bolu ve Boluspor’umuzun gündemini meşgul eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz ve Boluspor Kulüp Başkanımız arasında geçen üzücü ve tatsız olayın, Boluspor’umuzun böyle başarılı bir sezon geçirirken yaşanması hepimizi çok üzdü. Kulüp başkanımız Necip Çarıkçı’nın ve Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürümüz Şahin Ertem’inde Bolumuz ve Bolusporumuzun başarası için yürekten mücadele ettiklerini biliyoruz.

Sonuç olarak senelerdir Süper Lig hasretiyle yanıp tutuşan biz Boluspor sevdalıları, uzun zaman sonra bu kadar heyecanlanmışken yaşanan bu polemiğin kimseye fayda getirmeyeceğini, bundan olumsuz etkilenen yine Boluspor’umuz olacağını biliyoruz. Biz Boluspor’a gönül verenler olarak bu tatsızlığın bir an önce bitmesini ve siyasilerimizden halkımıza, iş adamlarımızdan esnaflarımıza, 7’den 70’e herkesin Boluspor’umuza destek olmasını bekliyoruz.”

Editör: TE Bilisim