(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Bu sezon golcü oyunculardan istediği verimi alamayan Boluspor aradığı kanat forveti Arnavutluk takımı KF Egnatia’da buldu. Kırmızı beyazlılar Azeri oyuncu, Vüsal Isgandarli ile anlaşmaya vardı.

Boluspor transfer komitesi, 2 aydır büyük gizlilik içerisinde sürdürdüğü transferde mutlu sona ulaştı. Önce Arnavutluk sitelerinde sonra ise Türkiye ve Bolu’da spor medyasına ismi düştükten sonra transferi zora giren ve karmakarışık bir duruma dönen Vüsal Isgandarli transferi mutlu sonra bitti. Arnavut oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrası 27 yaşındaki kırmızı beyazlı yöneticilere ‘Bolu’ya geliyorum’ dedi. 

Vüsal Isgandarli’nın ismi medyaya düştükten sonra Trendyol 1.lig den 2 takımında devre girmesi sonrası transfer çıkmaza girmişti. Azeri oyuncu, Vüsal Isgandarli akşam saatlerinde ‘Bolu’ya söz verdim. Bolu’ya gidiyorum’diyerek Boluspor’un Antalya kampına katılmak için uçağın yolunu tuttu.

Ligin ikinci devresinde bambaşka bir takım izlettirmek isteyen Boluspor transfer komitesi ve teknik direktör Yalçın Koşukavak ince eleyip sık dokuyor. Bir çok oyuncuyla temas halinde olan transfer komitesi ülkemizde daha önce Ankara Keçiörengücü’nde forma giyen 27 yaşındaki golcü oyuncu Vüsal Isgandarli ile anlaşmaya vardı.

Vüsal Isgandarli kariyerinde, Ravan Baku, Simurq, Zira FK, Keshla, A. Keçiörengücü, Shamakhi, Sumqayıt ve KF Egnatia formalarını giydi. Vüsal Isgandarli ligin ilk yarısında KF Egnatia formasıyla çıktığı 19 maçta 6 gol ve 2 asistle oynadı ve 1221 dakika sahada kaldı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ