İkisi kardeşi, 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gerçekleştirilen polis operasyonunda, saldırıyı gerçekleştiren 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Haber: Oğuzhan Eke
Olay, 29 Ağustos Salı günü Cumhuriyet Caddesi Tekel Sokak üzerinde meydana geldi. İ.G., sokak üzerinde bir gece önce eğlence mekanında tartıştığı kardeşler Ö.F.A ve Y.E.A. ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. İ.G., yanındaki tabancayla iki kardeşe 7 el ateş etti. Olayda; Y.E.A karnından, Ö.F.A ise bacağından yaralandı. Olay yerinden geçen motosikletli kurye N.T. da merminin bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. 
İ.G. olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ekiplerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polisin başlattığı soruşturma kapsamında operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda silahlı ateşlediği belirtilen İ.G. ile O.A., M.E.K., F.K. ve A.B.E. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Editör: Oğuzhan EKE