1968-1989 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan, Bolu'nun köklü okullarından Bolu Ticaret Meslek Lisesi Mezunları kuruluşlarının 50. yılını kutluyor.

Okul mezunlarından Özcan Özdemir 50. Yıla özel düzenlenecek geceyle ilgili bilgiler verdi. Özdemir;

“1968-1969 Eğitim ve öğretim yılında açılan okulumuz Bolu Ticaret Meslek Lisesinin Türk Milli Eğitiminin mesleki eğitim alanında 50. Hizmet yılına girmesinin gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bugüne kadar gelmememizde emeği geçen tüm yönetici, öğretmen,  öğrenci velilerine mezunlar adına teşekkür ederiz. Ayrıca, okulumuz mensubu iken vefat eden öğretmen, öğrenci ve diğer çalışanlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz.

Kuruluşundan bu yana ülkemizin ihtiyaç duyduğu ticari ve ekonomik alanlarda öğrenci yetiştiren okulumuzdan 50 yıllık süre içinde mezun olan arkadaşlarımız yurdumuzun çeşitli yerlerindeki resmi-özel kurum ve kuruluşlarda görev almışlardır. Ülkemiz gibi hızla değişen mesleki eğitimde son dönemlerde büro yönetimi, bilgisayar, adalet ve pazarlama alanlarında da öğrenci almaktadır.

Bizler 2018-2019 eğitim öğretim yılında 50 yıllık mezunları bir araya getirelim diye yola çıktık. Destek veren herkese teşekkür ederim.

Tüm mezunlarımızı, öğretmen ve çalışanlarımızı 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 19:00’da Gazelle Otel’de düzenleyeceğimiz bu geceye bekliyoruz, gecenin geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sağlayacaktır. Davetiyelerimizi almayı unutmayın” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim